KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye Barbaros İlkokulu

Şbt

Kartepe, İlçe Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu temsil edecek  öğrencilerimizi belirlemek amacıyla okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenecektir. 26/02/2024 tarihinde düzenlencek turnuvaya tüm öğrencilerimiz katılabilirler.

İlkokul düzeyinde MANGALA- Q-BİTZ-EQUILIBRIO- PENTAGO-KÜRE oyunları ile katılım sağlanacaktır. Her öğrenci sadece bir oyundan başvuru yapacaktır. Başvurular Sınıf Rehber Öğretmenlerine yapılacaktır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  "Mısra ve Beyit Ezberleme Video  Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmaya okulumuzun tüm öğrencileri katılabilir. Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz. Yarışma şartnamesi ve başvuru formu aşağıda verilmiştir.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" isimli projenin okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmiştir.

"SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Uygulama kılavuzu için tıklayınız.

Okul deprem anı ve tahliye aşamaları ekte sunulmuştur.